Megújult a weboldalunk!

A tökéletes burgerhez odaadás és minőségi alapanyag kell

A Kalóz Burgernél minden egyes ételünket teljes odaadással készítjük, és hiszünk abban, hogy a friss, minőségi alapanyagok és a különleges házi szószok teszik igazán felejthetetlenné a burgereinket.

Mindig is odavoltunk az igazán szószos, szaftos marha burgerekért, pláne, ha ropogós, friss steakburgonya vagy édesburgonya is kerül mellé...

Receptjeink hosszas kísérletezés során születtek, és azóta is finomítjuk őket, hogy mindig a legjobbat adhassuk nektek. Büszkék vagyunk arra, hogy időtálló, minőségi ízeket sikerült megalkotnunk. Nem véletlen, hogy legnépszerűbb burgereink között több olyan is van, amely már a kezdetek óta a burgerlistánk élén áll – ilyen például a Kapitány Kedvence és a Kalóz Burger.

Látogass el hozzánk, vagy rendelj könnyedén online egy igazi kézműves Kalóz Burgert!

étterem logo

A Kalóz Burger története

2016-ban Robi éppen a Hermina patakparti biciklipálya építésén dolgozott, amikor felfigyelt a szabadidőpark végében, az erdő ölelésében épülő kisebb épületre. Képzelete azonnal szárnyra kapott: „Milyen jól passzolna ide egy jó streetfood büfé, ahol a környékbeli családok, barátok kertvárosi környezetben, napsütésben lazítva élvezhetik az ínycsiklandó ételeket.”

Robi beleszeretett ebbe az álomba, és az ötletek csak úgy áradtak belőle: „Lehetne ez akár egy szuper kézműves burgerező, ahol sütjük az isteni, szaftos burgereket. Sőt, lehetne ide szervezni családi napokat, biciklis táborokat és sok izgalmas eseményt, amelyet megkoronázhatnak az ide látogatók egy jó hamburgerrel. Ez a park lehetne a 16. kerület egyik gyöngyszeme!” – mesélte lelkesen párjának, Klaunak, aki mára a felesége, két csodálatos gyermekük édesanyja, és nem mellesleg a Kalóz Burger üzletvezetője.

Hosszú beszélgetések és tervezgetések után úgy döntöttek, hogy együtt belevágnak, és pályáznak az épület üzemeltetésére. 2016 júliusában, minden megtakarításukat és banki segítséget is bevetve, teljes odaadással kezdték megvalósítani a kertvárosi álmukat, amely ma Kalóz Burgerként rengeteg 16. kerületi és csömöri lakos kedvenc kézműves burgerezője lett. Mára már nemcsak Robi és Klau, hanem egy egész Kalóz-csapat tesz azért, hogy minden falat egyedülálló ízélményt nyújthasson.

Várunk téged is egy jó burgerre! Csapatunk mindent megtesz, hogy már az első harapások után megértsd, miért választanak minket olyan sokan.

étterem logo

Különleges receptek, prémium alapanyagok

Nálunk a minőség sosem kérdés – minden egyes összetevő gondosan válogatott, friss, és amit csak lehet, helyi termelőktől szerzünk be, hogy a legfinomabb fogásokat tálalhassuk nektek.

Húspogácsáink 100% minőségi, magyar marhából készülnek, míg a hamburgerbuci egy kerületi pékséggel közösen kidolgozott recept alapján, minden nap frissen, a kemencéből érkezik.

A salátákat és zöldségeket is helyi termelőktől szerezzük be (csömöri és 16. kerületi forrásokból), szószaink pedig szinte kivétel nélkül saját recept alapján készülnek.

Alapelvünk, hogy kizárólag minőségi, és lehetőség szerint helyi alapanyagokat használjunk 16. kerületi burgerezőnkben, hiszen az ízletes összetevők már önmagukban is fél sikert jelentenek. Ritkaságszámba megy, hogy még a jalapeño paprikánk is egy 16. kerületi paprikatermelőtől érkezik.

Egyél egy jót nálunk, és tapasztald meg, milyen a minőségi, XVI. kerületi kézműves streetfood!

étterem logo

Köszönjük vendégeink támogatását!

Köszönjük, hogy 2016 óta velünk vagytok, és segítetek abban, hogy folyamatosan fejlődhessünk!

Sikerünk titka ti vagytok, és minden nap azért dolgozunk, hogy a legjobb kézműves hamburger élményt nyújthassuk nektek, itt a 16. kerületben!

étterem logo